Bejelentés


JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZOLÁS Rajzolni mindenki megtanulhat akár 4 nap alatt!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:

Tanulj velünk, rajzolj velünk!

Ajánljuk ezt a weboldalt minden kedves érdeklődőnknek, aki szeretne 4 nap alatt megtanulni rajzolni Betty Edwards módszerével, amely a jobb agyfélteke kreativitását hozza felszinre.A tanfolyamokon Amerika szerte több tizezer ember tanult meg rajzolni az elmult 2 évtized során. Magyarországon magyar nyelvű jobb agyféltekés rajztanfolyamainkon könyv nélkül, gyakorlott tanárok segítségével nálunk sajátithatja el a jobb agyféltekés látásmódot.

A jobb agyféltekés rajzolás célja túlmutat az igényes, művészi képek létrehozásán. Több ennél: megtanít látni – másképp látni. Meglátni valamit egy képen, vagy portrén, amit nem is lehet szavakkal kifejezni, talán nem is vonal, nem is satírozás, mégis látszik. Mert érezzük, hogy ott van. Milyen lenne a hétköznapi életünk, ha ezt a látásmódot használhatnánk? Meglátni igazán mindent és mindenkit! Rálátni a helyzetekre, problémákra, kapcsolatokra és meglátni a lényeget!

Milyen érzés lenne, ha gondjainkat egy „szemléletváltással” kezelni tudnánk? Mekkora önbizalmat adna a helyes döntések után megtapasztalt siker? Természetesen a rajz, kép, portré is örömet okoz, nem csak az elkészült műalkotás, hanem a rajzolás folyamata, az idő, amíg alkotunk. Ez egy más idő, más minőség: békés, elvarázsolt, gyermekien boldog, gondtalan, határtalan idő. De a valóság megrajzolása papíron sokunknak gondot okoz, szinte mindenki vágyik arra, hogy szebben és jobban rajzoljon és a pálcikaembertől eljusson akár az önarcképig.

A 3-4 napos jobbágyféltekés rajzolás során a résztvevők a berögződött, rajztehetségüket visszavető rossz beidegződésektől megszabadulnak, az elsajátított új látásmód és a sikerek révén bátran mernek olyan területeken is próbálkozni, amelyekre korábban még csak nem is gondoltak, hiszen az elvárások és kényszerek helyett pozitív kreatív szemléletre tesznek szert.
A 6-8 órás foglakozások során a résztvevők lépésről lépésre sajátítják el a rajzolás tudományát, miközben fokozatosan oldódnak gátlásaik. A rajzolandó feladatok fokozatosan nehezednek.

A kontúrok és szélek megrajzolásának gyakorlását a szögek, arányok elhelyezésének élsajátítása követi a második napon. A tanulás a mögénézés technikájával folytatódik, majd a fények-árnyékok ábrázolásával ismerkednek meg. Az utolsó napon a saját portré elkészítése a feladat.Weboptim Keresőmarketing
Hungarian Web Linkgyűjtemény


Oktatás - oktatas.wyw.hu WQW webkatalógus Magyar Honlap Linkek Teszt linkcsere oldal LinkBank
Linktár Network
Magyar
Linkgyûjtemény


Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!